Vrijwilligers

Achter de schermen zijn we alweer heel erg druk met het opzetten van de organisatie voor de Almere Regatta van 2014. Er is een hoop werk te verzetten voordat het eerste startschot gegeven kan worden.

Het neerzetten van een goed evenement is afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers. De mensen die de RIB's aftanken, de boeien opblazen en de vlaggen ophangen in de haven. De dames van het Regatta Office en de stoere mannen in hun RIB die telkens maar weer boeien verslepen. Maar ook de mensen die een vlag hijsen op het startschip en met ongelooflijke precisie en snelheid de uitslag verwerken. Dit zijn de mensen die een evenement maken of breken.

Is dit echt iets voor jou ? Laat het ons dan weten. Schroom niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn met name op zoek naar :

  • Ervaren RIB bestuurders in het bezit van vaarbewijs II die niet bang zijn voor een paar golven.
  • Nauwkeurige en alerte meeschrijvers voor op het finishschip. Afhankelijk van het weer is een zonnebril of een sterke maag vereist !
  • Mensen met scherpe ogen die kunnen spotten of een schip te vroeg over de startlijn vaart en ook nog kunnen vertellen welk zeilnummer dit schip heeft.
  • Beachmasters die boeien kunnen opblazen, RIB's kunnen aftanken en zorgen dat alle boten voorzien zijn van de benodigde materialen.

Wij kunnen je wederom een gezellig weekend in Muiderzand aanbieden.
Je natje en droogje zullen wij regelen!

Onze sponsoren

Logo Marina Muiderzand Logo Gemeente Almere Logo X-Yachts
Logo Northsails kniest klein Logo 12bft
Logo Flevomare Logo Jansma Jacht Sponsor Navionics
logo HH